Hei, olen Teija.

Kiva, kun löysit luokseni!

Ajattelen, että elämä on ihme ja lahja. Koen vahvasti, että jokaisen elämä on yhtä tärkeä ja arvokas jonka eteen kannattaa nähdä vaivaa ja satsata. Mielestäni kaikille on suotava mahdollisuus ja toivo hyvästä elämästä, riippumatta ihmisen lähtökohdista.

Uskon, että jokainen ihminen pystyy ihmetekoihin, kun tarvittaessa joku on hieman avittamassa, jos omat voimat eivät riitä. Uskon myös, että meillä jokaisella on valta, mutta myös vastuu omista elämistämme.

Haluan omalla työlläni olla luomassa parempaa, tasa-arvoista ja hyvinvoivaa yhteiskuntaa, jossa ihmiset voisivat paremmin. Uskon, että elämä on hieno lahja ja mahdollisuus tehdä hyviä asioita toistemme eteen. Tämä on myös motivoinut minua lisäkouluttautumaan sovittelijaksi ja lyhytterapeutiksi.

Tavataan vastaanotollani!

-Teija


"Ihmiset ovat tulleet tähän maailmaan rikastuttamaan muita omalla valollaan. Sytytä valo muissa rakkaudellasi ja pidä sen verran huolta itsestäsi, että keräät ympärillesi ihmisiä jotka haluavat auttaa tultasi palamaan."

Ote Feng Shui -kirjasta


Olen...

Erikoissairaanhoitaja

Sairaanhoitajan koulutus ja pitkän uran sairaanhoitajana tehneenä olen saanut nähdä ja kokea elämän moninaisuuden, sen kauneuden, mutta myös sen raadollisemmankin puolen.

Työsuojelukonsultti

Työsuojelussa minulle avautuivat työelämän haasteet erityisesti yhteisöön, ilmapiiriin ja vuorovaikutukseen liittyen. Nämä asiat ovat motivoineet minut hankkimaan lisää työkaluja ja osaamista hankalien tilanteiden ratkomiseksi.

Ratkaisukeskeinen sovittelija

Olen käytännössä nähnyt ratkaisukeskeisen työyhteisösovittelun menetelmän toimivuuden työntekijöiden ja työyhteisöjen hyvinvoinnin lisäämisessä ja konfliktien ratkaisuissa. Kun asiat saadaan ratkaistua, luovuus, työn ilo ja into palautuu sekä kasvaa.

Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti

Ratkaisukeskeisen lyhytterapian osaaminen on mahdollistanut vieläkin syvällisemmän käsittelyn ongelmatilanteiden ratkaisemisessa. Hyödynnän terapiaosaamistani niin perhesovittelussa, työsyhteisösovittelussa kuin lyhytterapiassa.

Koulutus & kokemus

Opinnot ja koulutukset

Ratkaisukeskeisen työyhteisösovittelun asiantuntija, 30 op (2015)

Työsuojelukonsultin tutkinto, 25 op (2020)

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia, (2020-2022)

Muksuoppi-ohjaaja, 5 op (2024)

Potilasturvallisuusvastaavan erikoistumisopinnot, 30 op (2013)

Erikoissairaanhoitaja (1994)

Työkokemus

Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti 2022-

Ratkaisukeskeinen perhesovittelija 2022-

Ratkaisukeskeinen työyhteisösovittelija 2015-

Työsuojeluvaltuutettu 2017-

Erikoissairaanhoitaja 1986-2017

Haluaisitko tutustua minuun paremmin?

Ymmärrän, että palveluuni sijoittaminen saattaa olla sinulle/teille taloudellisesti iso panostus. Sen takia haluankin tarjota mahdollisuuden tutustua minuun jo ennen palveluuni sitoutumista.